Вагітні дружини братів-близнюків знялись у фотосесії

p1110169Дружини 13 солдатів, які служать в зоні АТО, візьмуть участь в патріотично-мобілізаційній акції “Люблю, чекаю”. Для жінок організовують фотосесію. Їхні світлини розташують на 12 біл-бордах по усій Тернопільщині, сіті-лайтах у Тернополі. Планують також з цими фотографіями надрукувати календар на 2016 рік. Захід покликаний підтримати дружин, чоловіки яких перебувають на передовій, підбадьорити бійців і мотивувати жителів області йти служити в ЗСУ.

“Умовно фотосесія називається “Люблю, чекаю”. Мені дуже хочеться, щоб мій чоловік, інші чоловіки, які перебувають під обстрілами, недосипають і недоїдають, розуміли, що їх чекають вдома. І що їхні дружини у своєму чеканні теж герої. Тому що не так легко взяти на себе частину чоловічої роботи та відповідальність за сім’ю. Тому ми запропонували дружинам бійців брати участь у цій інформаційній кампанії”, – каже ініціатор акції, волонтер Самооборони Майдану Тернопільщини Лілія Мусіхіна.

Фотосесію розпочали із вагітних сестер-близнючок, які одруженні з братами-близнюками – це відомі військові Ярослав та Володимир Сімчуки. Чоловіки перебувають на фронті. Жінки чекають на них і на малюків. До речі, одна із сестер кілька днів тому народила.

“Окрім біл-бордів, заплановано випустити перекидний календар на 2016 рік з фотографіями дружин солдатів. Також будуть виготовлені постери, які вишлють чоловікам. На фото – жодних натяків на сексуальність чи еротичність. Просто конденсація кохання, безмежний патріотизм і любов до рідної землі. Таким чином будемо піднімати патріотичний дух, пояснювати, що найкращі жінки чекають на найкращих чоловіків”, – зазначає Лілія Мусіхіна.

Джерело: day.kiev.ua

Вам також може сподобатися