У Тернополі виступить гурт ONUKA

4_225d568a2cefc7ee4c0f691c28a64eeea675564128-30 серпня команда організаторів другого фестивалю «Вуличний ринок» береться забезпечити тернополян і гостей міста різноманітною їжею, музикою та навіть освітою.

ЛЮБОМИР ШИМКІВ, молодіжний міський голова, співорганізатор фестивалю «Вуличний ринок»:

«Ми не зосереджуємося тільки на їжі та на музиці. Ми зосереджуємося також на освітній частині. І ми організовуємо відкриті лекції, запрошуємо відомих спікерів. Щоб можна було і поїсти і зловити якісь свіжі думки від найкращих мислителів зараз в Україні».

Територію фестивалю у парку Тараса Шевченка розширять. А це – більше заходів і продуктових точок, зазначає Любомир Шимків. Зокрема, острівець кохання вдень стане центром для майстер-класів, а ввечері – місцем для вечірок.

ЛЮБОМИР ШИМКІВ, молодіжний міський голова, співорганізатор фестивалю «Вуличний ринок»:

«Буде виступати в нас гурт ONUKA. У нас будуть нові спікери, яких не було минулого разу. Наприклад, брати Капранови вже підтвердили свою участь. Приїдуть, будуть щось розказувати. До нас приїдуть гості з Києва та зі Львова. Тобто, минулого разу в нас не було гостей, цього разу будуть гості. І вони запропонують якісь цікаві продукти».

Розповідає, ставили за мету зробити захід соціально-корисним, без алкоголю та із залученням якомога більшої кількості молоді. Адже, вважають, тернополян потрібно залучати до здорового способу життя.  Оголосили і конкурс. 5 молодих людей, які пройдуть відбір, зможуть презентувати свою продукцію під час фестивалю. Перед тим у них буде можливість підівчитися в рестораторів.

ЛЮБОМИР ШИМКІВ, молодіжний міський голова, співорганізатор фестивалю «Вуличний ринок»:

«Що включає відбір? Перше – унікальність продукції. Друге – це вже наявність досвіду, ну і бажання робити це якісно. Ми хочемо, щоб людина, яка виставляє точку… щоб це був відповідний декор, щоб  це було відповідне місце для того, щоб можна було сісти з боку. Щоб це було все санітарно-гігієнічно і красиво».

До слова, завдяки травневому «Вуличному ринку» у Тернополі на 30 паркомісць для велосипедів стало більше. Адже за зібрані кошти придбали 5 парковок.

Джерело: ІНТБ

Вам також може сподобатися