Впродовж вихідних на автошляхах Тернопільщини сталося п’ять ДТП

1402901901_dtp_zagОстанніми днями на Тернопільщині в автопригодах постраждало п’ятеро осіб, двоє з яких – неповнолітні. Життя одного потерпілого медикам врятувати не вдалося.

9 серпня близько 19 години трапилася дорожньо-транспортна пригода в селі Озеряни Борщівського району. Водій автомобіля «Мерседес» при виконанні повороту не надав переваги в русі мотоциклісту, відтак відбулося зіткнення. Водія мотоцикла з численними переломами госпіталізовано в реанімаційне відділення Борщівської районної лікарні.

Днем раніше до Тернопільського райвідділу міліції надійшло повідомлення про автопригоду з потерпілими в селі Чистилів. Встановлено, що водій автомобіля «ВАЗ 2101» не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху де зіткнувся з автомобілем «Мерседес». Водій іномарки доставлений до лікарні з закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та забоєм грудної клітки.

В п’ятницю, 7 серпня, на Тернопіллі сталося одразу три ДТП, в яких постраждали пішоходи. Близько 21 години до Теребовлянського райвідділу міліції надійшло повідомлення з районної лікарні, про те, що до них з травмами, отриманими внаслідок ДТП, звернувся 65-річний житель Теребовлі. Відомо, що потерпів внаслідок наїзду автомобіля «ВАЗ 2106». Обставини автопригоди встановлюються.

Ще одна автопригода сталася біля АЗС «WOG» на Підволочиському шосе. 36-річний водій автомобіля «Fiat Scudo” скоїв наїзд на 56-річного пішохода, який знаходився на проїзній частині дороги. З важкими травмами потерпілого доправили до лікувального закладу, де він невдовзі помер.

Опівночі у селі Конюхи Козівського 24-річний місцевий житель не впорався з керуванням автомобілем та здійснив наїзд на двох 17-річних хлопців, які саме прямували до місцевого клубу. Одного з пішоходів госпіталізували до обласної дитячої лікарні з закритим переломом лівого стегна, іншого – після надання медичної допомоги відпустили додому.

За усіма фактами ДТП тривають слідчі дії.

Вам також може сподобатися