Барна очолить список Порошенка на виборах до облради

DSC9257Голова Тернопільської ОДА найімовірніше очолить список “БПП-Солідарність” на виборах до обласної ради. Про це повідомляють джерела всередині президентської партії.

Петро Порошенко, Степан Барна, призначення, ОДА, головаНаразі завершується формування списків. Прізвища кандидатів в обласні депутати тестували голови районних адміністрацій. За попередніми домовленостями, 30% місць має відійти партії Кличка, решта 70% – порошенківцям.

Формуванням президентської частини списку активно займаються в ОДА. Розповідають, що куратором цієї роботи є колишній регіонал, а нині тимчасовий заступник голови облдержадміністрації Іван Бабійчук. За його протекцією в лави порошенківців “увільються” багато цікавих персонажів. Мова йде про керівників держустанов, вузів та аграріїв. Зокрема, йдеться про ректора ТНТУ Петра Яснія, директора Чортківського медколеджу Любомира Білика, фермерів Петра Гадза, Антона Білика, Володимира Самсоненка та інших. Цікаво, що дехто з цього списку не менш завзято агітував за Партію регіонів.

Джерело: За Збручем

Вам також може сподобатися