Тернополян просять врятувати життя 18-річній дівчині

2 Онкозахворювання у дівчинки виявили в червні, тож випускниця однієї з теребовлянських шкіл разом із мамою одразу ж вирушила до ізраїльської клініки на лікування.

Їй поставили діагноз – неходжинська Т-клітинна лімфобластична лімфома. Зараз дівчинка проходить там курс хіміотерапії.

– В травні Настя була на попередній діагностиці в міській дитячій лікарні в Тернополі, – розповідає заступник міського голови Теребовлянської молодіжної міської ради Людмила Немира. – А в червні вони з мамою одразу ж полетіли на лікування в Ізраїль.

Весь курс лікування триватиме ще сім місяців, він обійдеться в 530 000 грн, однак такої суми в родини немає.

– Перший внесок в 25 000 доларів родина оплатила, як тільки лягли на лікування. Однак гроші на хіміотерапію їм потрібні щодня. Тому просимо небайдужих людей допомогти врятувати життя дитині.

До речі, 10 серпня Настя відсвяткувала в лікарні своє 18-річчя. Як стверджують на сторінці Благодійного Фонду Magic Dreams Terra, який також збирає кошти на лікування дівчинки, борг Насті за лікування становить 1000 доларів вже на понеділок, 17 серпня, і з кожним днем буде тільки зростати, якщо не долучаться небайдужі люди.

Настя Крупик із золотою медаллю закінчила теребовлянську школу №3, мріє стати лікарем. Дівчинка пише вірші, в 2013 році вже видала власну збірку «Сльози з неба».

Довідка:

Кошти на лікування Анастасії Крупик можна переказати на картку Приватбанку 4149 4978 4334 7057 (Мельник Світлана Іванівна – мати дівчинки)

При поповненні можлива видача повідомлення про блокування карти – “Картку заблоковано для унеможливлення крадіжки коштів з рахунку”. Після появи такого повідомлення просто треба продовжити процес внесення грошей – рахунок буде поповнено).

Джерело: 20 хвилин

Вам також може сподобатися