У Тернополі відкрили ще один Центр надання гуманітарної допомоги малозабезпеченим

d_fond_0815_01Центр надання гуманітарної допомоги малозабезпеченим відкрили у Тернополі на вул. Острозького, 32 два благодійні фонди – «Апостол» та «Фонд добрий людей» за сприяння Тернопільської міської ради.

Директор з розвитку «Фонду добрих людей» Ігор Костюк каже, що у цьому приміщенні кожен, кому потрібна допомога, може отримати одяг, канцелярські прилади, іграшки. У майбутньому у цьому приміщенні планують роздавати ще й продуктові набори.

«Це черговий крок у низці заходів, які проводяться для соціально-незахищених тернополян. Відтепер в місті буде ще однин центр, де одяг, взуття, продукти та інші речі першої необхідності соціально-незахищені тернополяни зможуть отримати безкоштовно, – розповідає міський голова Сергій Надал. – Ми можемо і повинні пройти через важкі часи разом, допомагаючи одні одним. Часи випробувань зроблять нас сильнішими і згуртованішими, якщо ми пам’ятатимемо і допомагатимемо тим, кому сьогодні найважче».

Нагадаємо, що у приміщенні управління соціально політики за адресою вул. Лисенка, 8 діє ще один Центр надання гуманітарної допомоги для малозабезпечених тернополян. Він працює двічі на тиждень – у вівторок та четвер. Там отримують речі тернополяни, які перебувають на обліку в управлінні соціальної політики міськради.

Вам також може сподобатися