Чому у тернопільській школі ажіотаж на формування групи з плавання?

plavaniacerha_144136384328Тернополяни скаржаться, що в ДЮСШ №2 були величезні черги через велику кількість бажаючих записати дітей у групу плавання.

«Цього понеділка, 31 серпня, спробував записати своїх дітей у групу плавання в ДЮСШ №2. Такого я ще не бачив. Організація процесу – відсутня! Кілька сотень людей. Одночасний запис в різні групи. В приміщенні – “сауна”, вже за 2 хвилини піт стікає. Однак і народ поводив себе як стадо. Ніхто навіть не спробував утворити чергу! Давка, штурханина, навіть бійка. Причому, майже всі жінки – від молодих і до пенсіонерок, і ще питання, хто був більш агресивний. Не ображаймося, якщо нас називають “рагулями” – є за що!», – пише читач «0352.ua», який додає, що у цій штовханині він участі не брав, відповідно не зміг записати дітей у групу плавання.

«Набір групи з оздоровчого плавання був 31 серпня з другої до п’ятої години, але на оголошення, на жаль, люди не звернули увагу. Вони почали збиратися з пів на дев’яту ранку. Відповідно почалися створюватися непорозуміння. Адміністрація роз’яснила людям, що набір з 2 години, на що вони відповіли, що формують списки. Відповідно до 2-ої години набралася велика кількість людей. Усі, хто дочекався своєї черги, записані у групу. Не записані лише ті, хто не захотів чекати через велику кількість людей», – розповідає «0352.ua» директор ДЮСШ №2 Андрій Рибак.

Андрій Рибак також зазначає, що набір дітей у групу плавання проводиться щомісяця. Відповідно, хто не зміг записатися цього місяця, може зробити це на наступні місяці. До речі, наступного року до 1 вересня планують запровадити у школі електронний запис в групу.

«Ця ситуація наштовхує на одну думку, що треба змінити формат набору. Наступного року плануємо осучаснити цей процес і до 1 вересня можливо запровадимо електронний запис. Варто зазначити, що така картина із великими чергами створюється саме у вересні. У нас у вересні–жовтні ажіотаж. Саме тоді є багато бажаючих записатися, з листопада зменшується кількість людей. А в зимові місяці кількість дітей ще зменшується. Якщо не змогли записатися на перше вересня, нічого страшного немає. Набір групи відбувається щомісяця 1-го числа», – зазначив Андрій Рибак.

Джерело: 0352

Вам також може сподобатися