Де у Тернополі переселенці можуть дізнатися більше про паспорти?

142935За час окупації Криму і проведення антитерористичної операції на Сході України декілька тисяч вимушених переселенців знайшли притулок на Тернопіллі. Їм міграційна служба краю вже надала понад тисячу адміністративних послуг.

Вимушені переселенці з районів, де проходить антитерористична операція, отримали на Тернопільщині понад шість з половиною сотень адмінпослуг по лінії міграційної служби, а громадяни, які були вимушені покинути Крим – трохи менше чотирьохсот.

Найбільша кількість звернень, п’ятсот, стосувалася реєстрації місця проживання та оформлення чи обміну паспорта громадянина України.

Понад півтори тисячі громадян звернулося до підрозділів міграційної служби краю для проставляння відміток про реєстрацію місця перебування у довідці про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи.

Також міграційна служба області оформила спеціальний дозвіл на в’їзд на тимчасово окуповану територію України та виїзд з неї одному іноземцеві.

Робота по наданню адміністративних послуг вимушеним переселенцям триває.

Нагадаємо, що консультацію з паспортних питань можна отримати за телефоном гарячої лінії УДМС України в Тернопільській області (код 0352) 27-13-89 або в найближчому підрозділ міграційної служби.

Вам також може сподобатися