У Тернополі небезпечно залишати на ніч автомобіль у дворі

ai5192До працівників міліції все частіше надходять повідомлення про крадіжки з транспортних засобів. Так, минулої доби двоє жителів Тернополя потерпіли від автозлодіїв. З однієї машини поцупили відеореєстратор, з іншої – особисті речі власника.

Обидві машини, які обікрали, були припарковані в дворах будинків. До салонів злодії проникли вночі, розбивши вікна. Потерпілі виявили крадіжки лише вранці та звернулися за допомогою до правоохоронців. Злодіїв розшукують.

Якщо ви володієте інформацією, яка зможе допомогти правоохоронцям встановити осіб, котрі причетні до скоєного зверніться до відділення міліції або телефонуйте «102».

Як свідчить міліцейська статистика, все частіше автомобілі, залишені без нагляду, особливо в нічний час, стають об’єктами протиправних зазіхань. Найбільш дієва порада, як вберегтися – не залишати в салонах цінні речі, які можуть привертати увагу злодіїв: барсетки, мобільні телефони, ноутбук, відеореєстатори, сумки тощо. Усе майно з автомобіля краще забирати з собою.

Паркуйте автомобілі тільки на стоянках з охороною, а ще краще – в гаражах, оснащуйте надійними сигналізаційними системами. Виходячи з автомобіля навіть на кілька хвилин, не забувайте замикати усі замки.

Вам також може сподобатися