Зграї безпритульних собак нападають на тернополян

sobakiТернополяни знову жаліються на безпритульних собак, які не дають спати вночі, і спокійно ходити вулицями вдень. Про це мешканці міста повідомляють на сайті Тернопільської міськради, у рубриці «Питання-відповіді».

– На оновленому бульварі Вишнівецького поселились бродячі собаки. Собаки великі, приблизно як вівчарки. Після 22-ої години вони стають повними господарями на бульварі. А цілу ніч вони гавкають або просто виють прямо під вікнами будинків. В даний момент 23.25 під будинком бродить п’ять здорових псів . Повірте, що задоволення від цього ніякого, а навпаки . Надіюсь що міська влада зможе очистити новий бульвар від собак і забезпечити спокійний сон жителям мікрорайону,- пишуть тернополяни.

Жертвою безпритульних тваринок стали й інші вулиці міста.

– Прошу вжити заходів щодо бездомних собак по вул. Курбаса, 4 та Курбаса, 6, а також біля зупинки по вул. Курбаса, 4 та направлення їх в собачі притулки, оскільки неодноразово спостерігав, як зграя в кількості до 10 собак нападали на людей, в тому числі і на дітей які проходять повз них. Велика концетрація бездомних собак несуть велику загрозу для життя людини. В разі неможливості вирішення питання, прошу вказати відповідальний орган який цим займається, – пишуть мешканці.

А ми ж нагадаємо, що за кожною безпритульною собакою, ховається безвідповідальна людина, що спочатку завела тваринку, а потім відмовилась від неї. Тож будьмо відповідальні за тих, кого приручили.

Джерело: ltdaily.info

Вам також може сподобатися