У Тернополі одружаться двоє бійців

vesillya_vosenyВолонтери вишивають рушник для двох бійців, які незабаром мають побратись. Марія зі Львова і Максим з Тернополя люди разом воювали.

– Ця осінь урожайна на весілля. Буквально, тиждень тому ми відгуляли весілля нашого побратима і нашої посестри: Саші і Саші. Вони – волонтери, дуже активні і багато зробили для фронту, дуже багато зробили на Революції. Для них був вишитий рушник однією з дружин командування «Айдару». Тобто, теж дуже знаково. Будемо мати ще одне весілля – одружуються двоє бійців, яких знаємо теж дуже давно. Хороші люди, світлі. Дівчинка така авантюристка, бо батьки не знали, що вона воювала і, навіть, не знали, що була поранена. Вона їх твердо переконувала, що була на навчанні, а на фронт їздить лише як волонтер. Це не поодинокий випадок, бо в нас ще є такі тернополяни активні, – розповіла волонтер Самооборони Тернопільщини, письменниця, етнограф Лілія Мусіхіна.

Наречена Марія зустріла свого коханого Максима воюючи на фронті. Зараз вони обоє демобілізовані і вирішили побратися. Волонтери «Самооборони Майдану Тернопільщини» хочуть вишити рушник молодій парі і жартують, що скоро вчитимуться пекти короваї.

– Дуже була вражена, коли нам прислали фільм «Вільні люди», який змонтували наші товариші. Побачила Машу в повному бойовому спорядженні: маленька, тендітна дівчинка, блондинка, напевне, кілограм 46. Дівчинка воює по справжньому!, – пригадує Лілія Мусіхіна.

Джерело: “Файне місто Тернопіль

Вам також може сподобатися