Побори у тернопільських школах

sverstniki_shkolaНа сайті міської ради тернополяни скаржаться на побори,  непристосовані приміщення та неадекватних вчителів.

При цьому просять керівництво міста розібратися в даних проблемах. Наразі на сайті мерії в рубриці «Запитання-відповіді» жодних відповідей на дані звернення, написані за останні кілька днів, немає.

«мене як маму обурює той факт, що вчителька молодших дозволяє собі додавати додаткові уроки та залишати дітей після уроків. забороняє користуватися мобільними, щоб діти проінформували батьків про свою затримку. напишіть, чи має право вчителька затримувати дітей після останнього уроку і чи може вона без попередження додавати додаткові уроки “в якості покарання”? я хвилююся коли дитина не приходить вчасно. думала, що то вона вигадує, але спілкуючись з батьками ми зрозуміли, що наша вчителька не справляється на уроках і “карає” дітей таким чином . Як можна вплинути на вчительку, яка потсійно кричить до своїх учнів? як фікусвати і куди скаржитисьщ щоб це не відбивалося на наших дітях? школа № 23», – написала Тетяна.

При цьому не зазначила, про якого саме вчителя йдеться.

«Шановні мер С.Надал, начальник управління .О.Похиляк Звертаються до вас батьки 5 -А клас у школи №9. Вирішіть нашу проблему, тому що вельмищановний директор школи №9 РИБАК Г. дуже про себе високої думки, що сидить в кріслі 35 років і ще буде сидіти не захотів нас вислухати. Проблема в тому що він сидить в кабінеті де світло і тепло, а діти 5 – А класу в підвалі сирому з грибком. а діти наші хворіють… Класний керівник передала дітям що це питання не піднімати , так скажіть батькам,: – “це питання закрите” Ми звертаємося до вас з проханням вислухати нас і посприяти вирішенню нашого питання. чекаємо вашої допомоги», – йдеться в іншому зверненні..

Батьки учнів ЗОШ №21 шоковаані загальною сумою, яку необхідно злати на благоустрій туалетів.

«доброго вечора! Це вас тутбують батьки школи № 21. директор школи сказала, щоб до кінця місяця усі батьки здали по 250 гривень на тулети. А що на школи взагалі гроші не виділяються? То порошок потрібно купити, то підлогу мити, то для посуду мити? Куди воно все йде? Будь ласка розберіться. Дякую», – написала Катя.

Джерело: 0352

Вам також може сподобатися