У дворі на Протасевича встановлять прожектор для освітлення території та обмежувачі руху

IMG_0142Додатковий прожектор для освітлення території та обмежувачі руху транспорту у двір з’являться у одному з дворів на вулиці Протасевича в Тернополі. Про це жителі говорили з міським головою Сергієм Надалом під час традиційного ранкового об’їзду.

Мешканці 20-го будинку просили провести поточний ремонт двору та встановити сучасний дитячий майданчик. Відтак, було вирішено, що ями ліквідують найближчим часом, а дитячий майданчик заплановано встановити вже наступного року.

–           Зустрівся з жителями будинків Протасевича 18, та Протасевича 20. Минулого року там провели капітальний ремонт двору. Люди задоволені результатом ремонту, але крім того висловили побажання зробити додатковий прожектор для освітлення прибудинкової території та покосити кущі, які ростуть поруч з їхнім будинком та вздовж об’їзної дороги. Також жителі Протасевича 20 звернулись з проханням навести лад у одному з підвалів, де час від часу виникають проблеми з каналізацією і також заасфальтувати вибоїни, які утворилися при в’їзді до їхнього двору, – зазначив очільник Тернополя Сергій Надал.

Вам також може сподобатися