Сергій Надал виконав більше обіцянок, ніж мер Львова і Вінниці

00nadal_manager111111У списку найвідповідальніших мерів України міський голова Тернополя посідає перше місце.Такі результати дослідження, які проводить незалежнийрейтинг “Слово і діло”. Позаду Надала мер ЛьвоваАндрій Садовийі вінницький мерСергій Моргунов.

Також згідно результатів проекту“Обрані. Дізнайся як працює твій мер”повністю виконаними можна вважати 21 з його програмних обіцянок. Ще 6 обіцянок Надала, з якими він йшов на вибори мера міста, були виконані частково.

До слова, як зазначив голова громадської організації“Слово і Діло”ЄвгенЗаїка, безліч уже виконаних обіцянок мера спочатку зарахували до списку невиконаних, оскільки вони були виконані із запізненням.

-У міського голови був ряд обіцянок, які він декларував виконати і реалізувати протягом ста днів своєї діяльності. І на той момент, коли наші експерти аналізували та перевіряли виконання усіх обіцянок, на той момент деякі з них не були реалізовані. Але зараз коли ми оновили інформацію протягом 5-ти років, то можемо сказати, що всі обіцянки, які були передбачені вже реалізували, – розповівголова громадської організації“Слово і Діло”ЄвгенЗаїка.

Нагадаємо, що жоден із засновників проекту”Слово і діло” не підтримує та не береучастьунині діючих політичних партіях і рухах, а сам проект працює за кошти активістів.

 

33321bfbf58924eaa6571f346d8df84bДжерело: http://t-v.te.ua

Вам також може сподобатися