У жовтні стартує реєстрація на «Зелену карту»

DSC00137Як безкоштовно самостійно зареєструватися на «Green Gard» у Тернополі розповіла віце-консул США Джейн Гірс. За її словами, подача заявки є абсолютно безкоштовною. За умови, якщо людина виграє лотерею, потрібно буде оплатити візовий збір – 330 доларів, медичне обстеження вартістю 215 доларів та оформлення пластикової «Зеленої карти» – 165 доларів. Щоб не стикнутись з шахраями, звертатись до агентств та фірм жінка не рекомендує.

Початок реєстрації на програму «Зелена карта 2017» розпочнеться 1 жовтня цього року. Джейн Гірс розповіла, щоб необхідно зробити, аби зареєструватися на «Green Gard»:

«Подати заявку можна виключно на сайті www.dvlottery.state.gov. Дуже важливо уважно перечитати інструкції та слідувати ним. Потрібно пам’ятати, щоб взяти участь у цій лотереї не потрібно нічого платити. Кожного року один аплікат може подати лише одну заявку. Дуже важливо вказати чоловіка, або дружину, а також усіх неодружених дітей до 21 року, навіть, якщо ці діти з вами не проживають та не планують емігрувати. Також для участі у лотереї потрібно використати  нові фотокартки, які були зроблені не більше ніж пів року до початку реєстрації. Коли ви закінчите реєстрацію, вам потрібно буде роздрукувати сторінку з підтвердженням, на якій буде вказаний секретний код», – розповідає  віце-консул США Джейн Гірс.

Людина, яка подає заявку має мати повну середнью освіту, або два роки робочого досвіду. Обираються переможці випадкого за допомогою комп’ютера.

«Щоб дізнатися результати, в травні 2016 року потрібно зайти на ту ж саму сторінку, де подавали заявку та ввести свій секретний номер. Якщо виявиться, що ваш код опинився серед числа переможців, ви зможете звертатися по еміграційну візу до США. Якщо ви виграли лотерею, це ще не означає, що ви автоматично отримаєте візу. Ви повинні бути кваліфікованим на її отримання. Для того, щоб емігрувати за програмою віза повинна бути видана до 30 вересня 2017 року», – додає Джейн Гірс.

Джерело: http://ternopil.te.ua

Вам також може сподобатися