Учасниця шоу “Міняю жінку”: “У програмі багато чого показали не так”

thumb_124313_news_mБагато моментів у програмі показали зовсім не так, як було насправді, або не показали зовсім, розповідає героїня програми “Міняю жінку” тернополянка Ліля Калініна.

– Вони виставили мене зовсім не такою, як я є, – каже Лілія. – Але я погодилася на використання відзнятого матеріалу каналом на власний розсуд, отримала за це гонорар, тому претензії не могла висувати. Мене заспокоювали знайомі, чоловік, щоб я не хвилювалася. Мовляв, усім, хто мене знає, відомо, яка я є насправді. Коли приїхала, на роботі не могла показатися. Дитина взагалі два дні в школу не ходила. Для неї програма стала травмою. Хоча вона сама була винна в тому, що гроші взяла без дозволу чи спробувала цигарку. Я розумію, що каналу потрібно, щоб дивилися програму, але треба думати і про дитину.

Потім психолог пояснив тернопільській родині, що то був свого роду дитячий протест, спроба привернути до себе увагу.

Один із моментів – ранок першого дня перебування в Монголії. Ліля прокинулася о 7.30, а не о 6-й ранку, як вимагав статут.

– Того дня не було знімальної групи так рано, тому не було сенсу вставати і варити той чай, якщо нема кому знімати процес, – пригадує Ліля. – Ніхто не зважав, що була зміна часових поясів, що був майже 10-годинний переліт, що напередодні вночі я до 1.30 вже після зйомок смажила яєчню, бо тато хотів побачити, яка я господиня. Ви собі не уявляєте, як на буржуйці смажити яєчню! Сковорідка провалюється, не знаєш, де її притулити. І треба було все зробити за 15 хвилин. Я мало не дмухала, щоб швидше приготувалося. Порізала огірочок, дала хліба, то була ще претензія, чому я не смажила огірки.

Обурило жінку й те, що її показали поганою господинею.

– Монголка ходить у мене по хаті і шукає павутиння, а коли я відсунула їхнє ліжко в юрті, то там, як у нас кажуть, можна було картоплю садити, – каже Ліля. – І шкарпетки, і обгортки, і папірці, і пилюка шматками… Ідеальної чистоти там нема. Стосовно цигарок – з програми складається враження, що я курю цілодобово, але це не так. А ще такий момент: у статуті для монголки написали, що я встаю о 10 годині. Але такого не може бути, бо в цей час я маю бути на роботі.

Не показали, і як Ліля була у школі, де працює бухгалтером монголка. Розповідає, що навіть зрозуміла, що обчислює рахунки їдальні чи документ, який стосувався будівництва чи ремонту.

– Вони не показали, що сім’я рада була мене бачити, що я їм сподобалася, що з однією з  невісток, яка навчалася в Україні, ми взагалі чудово спілкувалися, – розповіла Ліля. – Дідусь там дуже хороший, а бабуся постійно кричить, жестикулює, і мова така у них жорстка на слух.
Джерело: 20 хвилин

Вам також може сподобатися