У Тернополі відбудеться аукціон розмальованих гільз

12087778_460746697431353_5138087411824760809_o_(1)_144499226547Аукціон розмальованих гільз невдовзі проведуть у Тернополі волонтери.

Отримані кошти спрямують на допомогу бійцям.

Під час незліченних поїздок на схід, на складі Логістичного центра допомоги бійцям АТО назбиралося достатньо використаних гільз від снарядів, котрі вручали українські захисники у вигляді сувенірів, аби хоч якось віддячити за волонтерську працю.

Нещодавно Тернопільська художня школа ім.М.Бойчука відгукнулася на прохання волонтерів Логістичного центра допомоги бійцям АТО здійснити художній розпис використаних гільз від снарядів, аби з їхнього продажу на своєрідному аукціоні виручити кошти для потреб українських воїнів.

15 жовтня, волонтери Логістичного центра завітали у Тернопільську художню школу, щоб уже забрати готові вироби мистецтва. Побачивши майстерність, яку втілили педагоги та учні художньої школи на гільзах, наші очікування у стократ перевершилися. Гляньте лишень, як вміло нанесені українські хати, соняхи, пшениця, маки, лелеки, стародавні орнаменти, національна символіка.

Приємно зауважити, що волонтери Логістичного центра допомоги бійцям АТО – Лю Пка Вовк та Віталій Тераз, свого часу були учнями даної школи. І саме Віталій виступив автором даної ідеї, та виконав величезний шмат організаційної роботи аби втілити даний проект у життя.

За вагому виконану роботу, волонери вручили учням, колективу та керівнику закладу Чопику Євгену Богдановичу подяку від Логістичного центра допомоги бійцям АТО за небайдужість та щирість у підтримці українських воїнів.

«Отож, найближчим часом очікуйте аукціон з продажу, на нашу думку, ось таких безцінних шедеврів, виручені кошти з якого йтимуть на потреби захисників. Віримо, що поєднуючи зброю із мистецтвом, зробимо ще один крок аби допомогти нашим хлопцям обороняти країну», – повідомляють волонтери.

Джерело: 0352

Вам також може сподобатися