Тернопільські волонтери продовжують допомагати українській армії

2Група «Схід та Захід єдині» продовжує допомагати українській армії. На вихідних волонтери відправили дев’ятнадцяту вантажівку на Східну Україну.

Активісти збирали допомогу разом із тернопільськими підприємцями. Повезли найнеобхідніше – теплий одяг, буржуйки, продукти.

«Наша волонтерська група руки не опускає. Ми знаємо, що там на передовій трохи стишилося. Але все одно хлопцям потрібно щось їсти, щось пити. Тому ми робимо наш дев’ятнадцятий рейс. Фура повністю завантажена продуктами. З теплих речей – п’ятдесят комплектів зимових бушлатів, п’ятдесят комплектів зимових берц. Також ми почали робити буржуйки, бо там сирість, і хлопцям це потрібно. І наше завдання – кожного місця відправляти на передову гуманітарну допомогу», – відзначає керівник волонтерської групи «Схід та Захід єдині» Василь Конько.

Волонтери планують побувати на усіх передових пунктах наших військ – у Пісках, Опитному, Водяному, Станиці Луганській.

«Це наш дев’ятнадцятий рейд на фронт групи «Схід та Захід єдині». Осінньо-зимовий період на фронті дуже важкий. Вже всі почали заспокоюватися через Мінські домовленості. Але хлопці на фронті потребують нашої допомоги. Ми їдемо на передові позиції», – каже член волонтерської групи Ігор Крочак.

Волонтери запевняють, що допомагатимуть українським воїнам поки буде необхідність.

Джерело: За Збручем

Вам також може сподобатися