Площу Героїв Євромайдану в Тернополі можуть не відремонтувати до зими

iV1xHD14yVAЩе до 15 жовтня планувалося закінчити реконструкцію площі Героїв Євромайдану. Проте, через поганий ґрунт та погоду, ремонт затягнувся. Там уже облаштовано бордюрний камінь, проведено фризерування та підсилення в місцях пучин. Чи вдасться закінчити роботи в цьому році – невідомо.

«Зараз роботи тривають, наскільки вони є можливими осінню. Коли повністю закінчимо сказати важко, адже багато залежить від погоди та приморозків. Не вдалося завершити реконструкцію раніше, адже, коли ми фрезерували нижній шар, виявилось, що там дуже в багатьох частинах немає нормального ґрунту, ми мусимо все підсилювати», – коментує начальник відділу технагляду міськради Олег Вітик.

На наступному тижні за умови  хорошої погоди зроблять нижній шар.  «Щебнево-піщана цементна суміш скатована, облаштований нижній вирівнюючий шар. Верхній шар, якщо дозволить погода, закінчимо в цьому році», – каже  Олег Вітик.

Нагадаємо, що роботи виконує будівельна фірма «Креаторбуд» за власні кошти, замовником виступає управління житлово-комунального господарства.

Джерело: ternopil.te.ua

Вам також може сподобатися