Шумські медсестри скористались безкоштовними ваучерами на навчання

likarУ наш час чи не кожен громадянин країни задає собі питання, як у вік науково-технічного прогресу бути успішним, відчувати впевненість у завтрашньому дні. Адже не секрет, що успішність кожного з нас залежить від готовності до саморозвитку та вдосконалення. Особливо актуальне це питання для тих, кому виповнилося 45 років. При втраті роботи їм важче знову працевлаштуватися або здобути нову професію. Саме тому держава надає таким людям ще один шанс – підтримує їхню конкурентоспроможність на ринку праці за допомогою видачі через службу зайнятості безкоштовного ваучера на навчання чи підвищення кваліфікації.

Серед тих, хто скористався такою можливістю, стали медсестри Шумської районної центральної лікарні. За сприяння райцентру зайнятості вони підвищили кваліфікацію за напрямком «Сестринська справа».

– Знання, здобуті під час профнавчання, – поділилася своїми враженнями Ірина Ільчук, одна із згаданих медсестер, – розширили мій кругозір, дали поштовх до самовдосконалення, а згодом, впевнена, посприяють і професійному росту.

Вам також може сподобатися