У Тернополі на базі гіпермаркету «Епіцентр К» були проведені тренування з цивільного захисту

0111112 листопада у м.Тернопіль, за сприяння Управління ДСНС України у Тернопільській області та методичного супроводу Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Тернопільської області, на базі будівельного гіпермаркету «Епіцентр К», проведені роздільні об’єктові тренування з цивільного захисту.
Їх мета – вдосконалення умінь та навичок особового складу формувань цивільного захисту об’єкту під час дій у надзвичайних ситуаціях, а також досягнення злагодженості у взаємодії керівного складу з персоналом під час виконання заходів, спрямованих на запобігання ураження людей та відновлення життєдіяльності об’єкту.
Під час заходу відпрацьовано дії формувань пожежогасіння, зв’язку та оповіщення, охорони громадського порядку та санітарного поста. Зокрема було оперативно проведено оповіщення та збір персоналу, здійснено тимчасову евакуацію відвідувачів та працівників торгівельного центру, продемонстровано прийоми надання домедичної допомоги умовно-постраждалим та за допомогою первинних засобів пожежогасіння ліквідовано умовну пожежу. За виконанням практичних робіт, здійснювався ретельний контроль з боку керівництва об’єкту та представників пожежно-рятувальної служби області.
Після завершення відбулось засідання об’єктової комісії з надзвичайних ситуацій, під час якого проведено обговорення результатів тренувань та підведені підсумки. Злагоджені дії керівного складу та формувань цивільного захисту будівельного гіпермаркету засвідчили, що даний об’єкт готовий до дій у разі загрози і виникнення надзвичайних ситуацій.

Вам також може сподобатися