Студенти та громадські активісти змагались у турнірі з пейнболу

a04a110d-3cc0-4fb2-89e8-a3312603a54aЗа сприяння департаменту сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА 12 листопада відбувся регіональний турнір з пейнтболу для студентів вищих навчальних закладів та ГО Тернополя.

У проекті взяло участь 6 команд з різних молодіжних об’єднань, а також команда із представників ОДА. Перед грою учасникам провели інструктаж щодо поводження зі зброєю та тренінг рукопашного бою.

«Під час таких ігор можна не лише освоїти навички  володіння зброєю чи вміння виживати в екстремальних умовах. Саме на подібних вишколах, навчаннях, змаганнях, таборуваннях гартується характер, проявляються лідерські якості, закладаються основи роботи в колективі. Учасники вчаться розуміти себе самого і своє місце в команді. Якщо разом – ми сила, то це не просто гасло, а умова нашого існування, існування нашої країни», – зазначає диретокр департаменту сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Віктор Мацикур.

Переможцями стали учасники команди ГО «Файне місто», друге місце посіла команда з медуніверситету, третє місце взяли гравці з ОДА.

Вам також може сподобатися