П’ять травмованих в результаті трьох аварій на Тернопільщині

dtp20П’ять травмованих в результаті трьох аварій на Тернопільщині – така статистика за п’ятницю, 20 листопада.

О 1.30 надійшло повідомлення про ДТП від мешканця Івано-Франківщини. Чоловік заявив, що в смт. Вишнівець Збаразького району він, керуючи автівкою “Мерседес-Спрінтер” на автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці- Тереблече збив місцевого жителя. Чоловіка, 1970 року народження, доправили у райлікарню, але не госпіталізовували.

Ще одну інформацію про автопригоду повідомила невідома жінка о 8.20. Вона сказала, що на автодорозі Львів-Тернопіль, біля села Озерна Зборівського району, аварія з травмованими.

При виїзді слідчо-оперативної групи стало відомо, що водій автомобіля “ЗАЗ-Віда”, мешканка Львівської області, рухаючись в бік Тернополя, виїхала на смугу зустрічного руху та зіткнулася із вантажівкою “Івеко”.

В Результаті ДТП водія легківки із переломами та травмами внутрішніх органів доправили до обласної лікарні Тернополя.

Кермувальнику вантажівки меддопомогу надали на місці події.

Ще одна аварія трапилася в Тернопільському районі. Близько о 9.35 у селі Гаї-Шевченківські перекинувся автомобіль “ВАЗ-2109?.

Правоохоронці оглянули місце ДТП. За попередньою інформацією, водій – мешканець Львова, 1962 року народження, не впорався з керуванням та допустив перекидання транспортного засобу.

Внаслідок цього пасажири автівки – жінки, 1945 та 1942 років народження, доправлені до медзакладу.

Інформація про всі ДТП внесена до ЄРДР за статтею 286 частина 1 – порушення правил дорожнього руху.

Вам також може сподобатися