Депутати Тернопільської міської ради звернулися до Президента України із вимогою припинити політичні переслідування націоналістів

miskaradaprapor-640x479Тернопільські депутати засудили безпідставні затримання і арешти членів патріотичних організацій та партій, активістів волонтерського руху та учасників добровольчих підрозділів.

У відповідному зверненні, яке було прийняте на черговій сесії міської ради, депутати  попросили Президента України та Міністра внутрішніх справ, вжити заходів щодо припинення політичних переслідувань націоналістів та сприяти їх негайному звільненню з–під варти.

–          Мова йде про те, що якщо ми хочемо бути сучасною європейською і до того ж правовою державою, то у нас не може бути жодних політичних переслідувань. Відповідне звернення було відправлене Президенту України та Міністру внутрішніх справ, – зазначив очільник міста Сергій Надал.

Також депутати звернули увагу на те, що до цього часу діячі злочинного режиму Януковича не понесли покарання за корупцію та злочини проти народу на Майдані . Не притягнуті до кримінальної відповідальності і сепаратисти та посібники російського агресора в Криму та Донбасі, що однозначно свідчить про відсутність радикальних реформ правоохоронної та судової систем.

Вам також може сподобатися