Чортківчанки опанували секрети успіху

958611bd70На черговому засіданні клубу для молоді «Шлях до успіху», що діє у Чортківському районному центрі зайнятості, чортківчанки та майстер з світфлористики Ольга Саковська обговорили тему: «Секрети успіху ділової жінки».

«Поняття успіху в кожної людини своє. Хтось вважає своїм успіхом збагачення, хтось видужання після важкої хвороби, для когось – шлюбні узи чи отримання свободи. Є люди, для яких відсутність неприємностей у їхньому житті – вже успіх, – звернулась до присутніх Ольга Саковська. – Успішна жінка в сучасному світі – це жінка, яка докладає максимум зусиль і не шукає причин своїх невдач в оточуючих».

На засіданні клубу учасниці обговорили питання ролі жінки в бізнесі, суспільному житті, сім’ї. Виконуючи ряд вправ, жінки визначили власні ділові якості, які допоможуть їм прийняти правильні рішення та оцінити перспективність того чи іншого виду діяльності; отримали вичерпну інформацію про те, як розвинути свої вміння та навички, використати свій потенціал, підвищити самооцінку.

Майстриня розкрила учасницям клубу свій секрет успіху ділової жінки та познайомила з тонкощами світфлористики.

«Світ-дизайн – молодий напрям, що набуває все більшої популярності і представляє собою переплетення кондитерського мистецтва з мистецтвом флористики, – розповіла Ольга Саковська. – Для створення цукеркових букетів необхідно мати трохи вправності і терпіння, але тут немає нічого неможливого. Створення композицій з цукерок – це ні з чим незрівнянне задоволення».

Презентовані майстром роботи вражали своєю фантазією і оригінальністю: композиції у кошиках, цукеркові торти, фрукти, сумочки і туфельки, подарунки для дітей, цукеркові дерева щастя, весільні композиції. Всі вироби є індивідуальними і не повторюються.

Чортківчанки з цікавістю взяли участь у майстер-класі пані Ольга, самостійно виготовили букетики із цукерок.

«Перше, що потрібно зробити, щоб стати на шлях успіху, – це почати займатися улюбленою справою, – порадила майстриня. – Можливо, хтось з вас працюватиме в цьому напрямку і така бізнес-ідея переросте у власну справу.

Вам також може сподобатися