Ярмарок вакансій для осіб з інвалідністю відбувся у Тернопільському Будинку праці

Інвалідам, в умовах ринкових відносин набагато складніше, ніж іншим людям, реалізувати своє право на працю, тому Тернопільський міськрайонний центр зайнятості активно співпрацює з роботодавцями, які мають можливість забезпечити роботою осіб з обмеженими можливостями.

Так, в рамках Всеукраїнської декади зайнятості для інвалідів та учасників АТО, 1 грудня 2015 року у Будинку праці відбувся спеціалізований ярмарок вакансій для інвалідів.

Начальник відділу кадрів ТОВ ″Тервікнопласт″ Віктор Олійник ознайомив з особливостями діяльності виробництва; поінформував про те, що у товаристві зараз є потреба в складальниках склопакетів та вантажниках, проводиться навчання робітників; наголосив що всі, кого зацікавила дана робота, можуть завітати на підприємство та особисто побачити умови праці і поспілкуватися з питань працевлаштування.

Представник ТОВ ″Коменерго-Тернопіль″ Лариса Могильська наголосила, що їхньому підприємству потрібні робітники з комплексного прибирання та утримання будинків, а із закінченням зими – ще й фахівці будівельних спеціальностей.

Заступник директора ПАП ″Агропродсеріс″ Петро Воробець розповів, що їх приватне агропромислове підприємство має намір розширювати виробничі потужності. На даний момент є потреба у підсобних робітниках, прибиральниках службових приміщеннях, охоронцях. На підприємстві передбачене безкоштовне харчування та організовано проїзд до місця роботи.

Присутні, яких зацікавили пропозиції роботи, пройшли попередні співбесіди з представниками підприємств.

Загалом у заході взяли участь 18 осіб з числа осіб з обмеженими фізичними можливостями.

DSC_5531-640

DSC_5531-640

DSC_5531-640

DSC_5531-640

Вам також може сподобатися