Тернополянка потрапила на Чемпіонат світу з новеньким закордонним паспортом

17-річна спортсменка з Тернополя Світлана Ярош нещодавно повернулася з Чемпіонату світу з вуличного футболу, який відбувся в Амстердамі. Відтак у закордонному паспорті, який дівчина отримала незадовго до цього, з’явилася перша довгоочікувана відмітка.

З Амстердаму збірна команда України з вуличного футболу привезла срібло. В турнірі взяли участь 64 команди з усіх куточків світу. Українці поступилися лише мексиканцям, які за результатами фінального матчу стали чемпіонами.

– До Амстердаму могла й не потрапити, – каже юна футболістка. – Аби подати заявку на участь в чемпіонаті, довелося терміново оформляти закордонний паспорт. Дуже хвилювалася, що не встигну зробити його.

Документ дівчина отримала вчасно – посприяли в Управлінні Державної міграційної служби в Тернопільській області.

– Взяти участь в змаганнях такого рівня – престижно не лише для команди, а й для області та країни, – розповідає голова громадської організації «Діти – фундація зірок світового футболу» і директор тернопільської футбольної команди «Галичанка», – надзвичайно приємно, що в міграційній службі області розуміють це і йдуть нам завжди на зустріч. Щиро вдячний за це міграційникам.

15C6BFF72CAB34E5D2012C

Вам також може сподобатися