З ініціативи міського голови Сергія Надала в Тернополі відкриють котельню для опалення гуртожитків на Збаразькій

kotelntaДля опалення будинків №35 та 37 на Збаразькій відкриють нову котельню. Міський голова Тернополя Сергій Надал розповідає, що гуртожитки на вулиці Збаразькій не опалювалися взимку, оскільки до централізованого опалення вони не були підключені, а стара котельня вийшла з ладу два роки тому. На той час будівлі перебували на балансі міліції.

У вересні цього року за рішенням виконкому міської ради дані гуртожитки перейшли у комунальну власність, відтак насамперед було прийняте рішення про спорудження спеціальної модульної котельні, яка забезпечить подачу тепла у кімнати гуртожитків для усунення проблеми із теплопостачанням.

Тепло у гуртожитки обіцяють подати вже наступного тижня.

–          Вся котельня автоматизована, тобто не буде залежати від будь-якого працівника, який міг забути включити чи не включити опалення. Таким чином при пониженні температури буде збільшуватись подача тепла, а коли буде ставати тепліше, то подача тепла буде зменшуватись. Вже завершується робота по монтуванню самих котлів, зараз ще тривають роботи по  монтажу теплових насосів, відремонтована димова труба, – зазначив Сергій Надал.

Вам також може сподобатися