Тернопільські сироти чекають на подарунки від Миколая

20131220_142249_23150«Святий Миколай – дітям Тернопілля», – таку акцію проводить благодійний фонд Карітас. Завдання акції – зробити свято сиротам і дітям із неблагополучних родин. Приєднуватися до акції закликають всіх охочих.
Святий Миколай_2Благодійний фонд «Карітас» опікується трьома сотнями дітей з неблагополучних родин. Подарувати свято такій дитині може кожен, для цього потрібно принести подарунок до благодійного фонду.
«Хочемо закликати усіх жителів Тернополя бути добрими один до одного. Не хочеться, щоб у цей день якась дитина плакала, тому що її не подарували нічого. Хочеться, щоб у День святого Миколая всі діти були щасливі. І кожен із нас може до цього прикласти мінімум зусиль. Потрібно лише принести невеличкий подаруночок до нашого фонду і ми передамо його діткам. Насамперед звертаємося до тих родин, які є забезпеченими. Якщо у ваших дітей є вдосталь подарунків, ви можете віддати дещо потребуючим. Це буде дуже добра справа. Можна приносити солодощі або іграшки, знадобиться і шкільне приладдя. Будемо приймати ці речі до вісімнадцятого грудня», – розповів директор Тернопільського благодійного фонду «Карітас» Андрій Марчук.

Джерело: За Збручем

Вам також може сподобатися