Пряникові будинки презентували у ТЗОШ №24

Gingerbread-house-12На новорічно-різдвяній виставці у 24-й школі солодкі пряникові будиночки представили від кожного класу. Окрім того, поза конкурсом продемонстрували і оригінальні новорічні ялинки. Три унікальні зелені красуні прикрасили: солодощами, вишитими  та еко-іграшками ручної роботи.

ТЕТЯНА ГОЛОВАНЬ, заступник директора з навчально-виховної роботи ТЗОШ І-ІІІст. №24

«Школа має бути живою, вона має співати, бігати, танцювати, веселитися, промовляти і от вона, як господиня зараз. Кожна господиня до Нового Року готується і ми кожного року міняємо таку експозицію у вестибюлі. Вона складається з декількох частин. Минулого року це був казковий замок, казкові герої, цього року ми вирішили зробити різдвяну тематику».

На виставці презентували різні стилі будівель: від традиційної сільської української хати до двоповерхових американських будинків. Якою мала б бути споруда узгоджували спільно з класними керівниками та учнями класу.

ОКСАНА КУНДРАТ та СЮ ОЛЕКСІЙ  – виготовляли пряничний будинок

«Ми робили один тиждень той великий пряничний будинок. Я ще допомагав мамі кришу тримати, я ще робив фотосесію, ще установлювали там гірлянди в середину – світиться аж будинок».

ТЕТЯНА ГОЛОВАНЬ, заступник директора з навчально-виховної роботи ТЗОШ І-ІІІст. №24

«Будуть нагороди будуть номінації, будуть дипломи, грамоти і зрештою кожен клас вирішить долю свого будиночка. Вже є ідеї різні. Є ідеї походу у притулок до дітей на Стрімкій – ми часто його відвідуємо цей притулок. Є ідеї у церкву занести віддати, а церква вирішить куди потрібно. Є ідея віддати в геріатричний будинок. Ну кожен клас собі вирішує, як він хоче».

Тетяна Головань запевняє, усі роботи – їстівні, адже при створенні використовували натуральні барвники і продукти. Тому діти уже не можуть дочекатися закінчення конкурсу, щоб перевірити чи настільки ж пряничні будинки смачні, як гарні.

учні 2-Д класу

«Думаємо, великий подарок – поїсти».

Тішиться таким дійством і директор школи Ігор Каразія, зізнається, обов’язково, як мінімум одну медову будівлю залишить у навчальному закладі.

ІГОР КАРАЗІЯ, директор ТЗОШ І-ІІІст. №24

«Ніколи не втомлюся говорити, що в 24 школі працюють найкращі, найтворчіші, найкреативніші і вчителі, і заступники, і вчаться діти. І зокрема те, що ми зараз бачимо це цього року нове, але щорічно ми проводимо подібні конкурси, щорічно ми беремо участь у такому міському конкурсі або «Засмість ялинки – зимовий букет», або «Феєрія новорічного міста».

Виставка триватиме три дні, після якої кожен із класів вирішить подальшу долю свого пряникового чуда.

Джерело: ІНТБ

Вам також може сподобатися