У Тернополі араби розбещували двох дівчаток?

polДівчаток дванадцяти і тринадцяти років з Івано-Франківщини, яких знайшли у Тернополі, відправили до медиків. Правоохоронці застали дітей в помешканні арабів. Чи був у арабів з дівчатками інтим — з’ясує експертиза.

Як розповів ДОБІ начальник сектору комунікації Головного управління Національної поліції в Тернопільській області Сергій Крета, обидвоє дівчаток з неблагополучних сімей. Напередодні їх оголосили в розшук на Івано-Франківщині. Через якийсь час вдалось вийти на слід, повідомлення про можливе місце перебування надійшло з соціальних мереж.

Перевірити інформацію виїхали правоохоронці і в квартирі іноземців виявили зниклих дітей. Іноземні студенти запевняють, що сексу з дівчатками не було, дітям просто дали дах над головою.

У той же час, каже Сергій Крета, кримінальне провадження за статею 155 Кримінального кодексу почали в Івано-Франківську (Статеві зносини з особою, яка не досягла статевої зрілості). Зараз правоохоронці з’ясовують усі обставини.

Нагадаємо, громадський активіст Степан Андрійців запевняє, що дівчаток розбещували 13 арабів.

— Знайшли дівчаток аж у Тернополі, бо саме туди їх, як «подарунок» для своїх «одноплемінників», відправили ці 13 персонажів, — зазначав він.

Джерело: Доба

Вам також може сподобатися