З Тернопільщини відправили на передову чималу вантажівку із продовольством

233626_default-e1447381274461Аграрії та депутати області зібрали на передову чималу вантажівку із продовольством. Розповідають, в основному це продукти із тривалим терміном зберігання: цукор, крупи.

МИКОЛА ПИЛИПІВ, директор агропромислового підприємства в Гусятинському р-ні

«З першої акції до сьогоднішнього дня ми виділили приблизно коштів, транспорт і разом з тим продуктів харчування, на 850-880 тисяч. Сьогодні, напевно, нема українця, який би сказав, що наша хата скраю, так і розуміють наші колеги, так розуміють наші працівники. Якби нам не було складно, як би нам не було трудно, але для цих потреб ми знаходили, знаходимо і будемо знаходити все можливе, щоб підтримати нашу армію».

За словами голови облдержадміністрації Степана Барни, упродовж 2015-го тернополяни відправили на передову вже більш, як 500 тонн продуктів харчування.

СТЕПАН БАРНА, голова Тернопільської ОДА

«І сьогодні, оця допомога, вона поїде безпосередньо до місця призначення. Вона буде їхати по маршруту: Попасна – Сватове – Золоте – Лисичанськ – всюди там, де є наші хлопці, які сьогодні служать там, захищаючи територіальну цілісність нашої держави. В першу чергу це батальйон «Тернопіль», друге – це батальйони нашої 44-ї артилерійської бригади, Тернопільської бригади».

ВІКТОР ОВЧАРУК, голова Тернопільської обласної ради

«Ми спільно з фракцією «Солідарність» хочемо показати і підтримати наших хлопців, що ми їх чекаємо, ми їх пам’ятаємо і хочемо, щоб вони дійсно знали, що  в них є така підтримка, як ми. Тому я дійсно дякую і кажу: в добру дорогу і щасливо вернутися!»

Також відправили бійцям на передову найкращі малюнки дітей зі всієї області, які брали участь у конкурсі «Не залиш свого захисника наодинці у новорічно-різдвяні свята».

Джерело: ІНТБ

Вам також може сподобатися