У Тернополі масово продають живі ялинки

0_6523Живі ялинки у передноворічні дні масово продають у Тернополі. Практично у кожному мікрорайоні міста можна побачити точки продажу ялинок, а на вулицях – тернополян із деревцем в руках.

Так, новорічні дерева продають на «Сонячному» біля «Універсаму» та «Оріону», на Дружбі – біля «п’ятачка», а також на Центральному ринку та біля «Орнави».
Ялинка заввишки півметра обійдеться у 50 грн, метрова – 120, деревце висотою до двох метрів – 250 грн. За 40-50 грн також можна придбати ялинку на дерев’яній підставці, зроблену з гілочок хвої.
– Хочу вибрати найбільшу ялинку, – каже тернополянин Володимир Коваль. – Ото вже будуть радіти внуки!

До речі, всі ялинки, які продавали поблизу «Орнави» мали на собі спеціальні електронні чіпи. Це означає, що торгівля є законною.

Нагадаємо, також у Тернополі можна придбати новорічну ялинку у контейнері. Таким чином можна зберегти життя новорічного деревця, висадивши його навесні у грунт. Ціна такої ялинки 200 грн.

Де ще у Тернополі є точки продажу живих ялинок, пишіть у коментарях до статті. Також звертайте увагу, чи дерева мають на собі пластмасові браслетики-чіпи.

Джерело: 20 хвилин

Вам також може сподобатися