Тернопільські волонтери закликають допомогти організувати бійцям свято

IMG_1483Тернопільські волонтери збирають новорічні прикраси для військових 44-ї артилерійської бригади, яка дислокується у Тернополі. Новорічно-різдвяні свята вони  відзначатимуть у Тернополі, у військовій частині.

ОЛЬГА РАКІВСЬКА, волонтер Логістичного центру допомоги бійцям АТО

«І до нас звернулося керівництво 44-ї бригади, чи ми би могли кинути такий клич: допомогти у зборі новорічних кульок, дощику, якихось гірлянд, тому, що хлопці також хочуть прикрасити свої приміщення, частину, ялинку. Людей відгукнулося не дуже багато, можливо тому, що заклопотані власними приготуваннями».

З наближенням зимових свят потреби з’явились і у хлопців на передовій, проте дещо інші.

БОГДАН КІНДІЙ, волонтер Логістичного центру допомоги бійцям АТО

«Возили генератори, бензопили, теплі речі. І в дійсності потреба у цих речах, от як бензопили, тому що холоди настають, щоб отоплювати: ріжуть дерева, ріжуть дрова і так дальше. Так само потреба у нижній теплій білизні,  флісових кофтах, підштаниках, берцах, взуття тепле – зимове. Тому що, наскільки хлопці розказують, хлопців процитую: «Ці берци, що їм видають – вони розлазяться».

Волонтер розповідає, настрій у бійців на передовій – святковий. Як і в попередній рік, вони відзначатимуть Різдво за всіма українськими традиціями.

Джерело: ІНТБ

Вам також може сподобатися