Після Різдва Петро Порошенко має намір відвідати Тернопіль

poroshenko_petro_apu_b0c40 Остаточної дати візиту наразі ще не визначено.

Про це стало відомо «ДОБІ» з власних джерел в Тернопільській ОДА.

Ймовірність приїзду Петра Порошенка в Тернопіль висока, кажуть в адміністрації. В програмі відвідин передбачається відкриття новозбудованої школи в селі Соколів Теребовлянського району. А також зустріч з військовослужбовцями 44-ї окремої артилерійської бригади.

До слова, за повідомленнями «Наших грошей» з посиланням на «Державний вісник закупівель»,  Управління капітального будівництва Тернопільської облдержадміністрації 10 листопада 2015 року уклало угоду з ТОВ «Рембуддільниця» про добудову школи в с. Соколів Теребовлянського району на 5,26 млн грн.

У жовтні 2011 року «Рембуддільниця» виграла тендер на будівництво школи на 126 учнів в с. Соколів на 8,25 млн. грн. У 2012 році фірма отримала ще 2,05 млн грн. через закупівлю в одного учасника.

В обґрунтуванні нинішнього тендеру зазначено, що після коригування проектно-кошторисної документації загальна вартість об’єкту становить 17,11 млн грн.

Засновниками «Рембуддільниці», зареєстрованої у м. Бучач Тернопільської обл., є Степан та Ганна Яструбські. До 2011 року в складі засновників також було ПАТ «Маріупольська кондитерська фабрика «Рошен» теперішнього президента Петра Порошенка, яке ліквідували минулоріч.

Джерело:  Доба

Вам також може сподобатися