За неприбраний сніг підприємців Тернополя чекають штрафи та попередження

gololodТеронопільських підприємців, які не бажають прибирати сніг біля своїх закладів та магазинів чекають штрафи та попередження. Як розповідає заступник начальника управління ЖКГ Олег Соколовський, деякі підприємці після попередження розгортають сніг, а дехто – вперто відмовляється. За таких підприємців візьметься муніципальна поліція.

–          Ми зараз активно співпрацюємо з муніципальною поліцією міста і можна сказати, що практично в кожному мікрорайоні Тернополя є підприємці, які не бажають прибирати сніг біля своїх закладів. На таких підприємців чекає попередження або штраф. Окрім цього ми можемо укласти  угоду про прибирання їхньої території. Поки що найбільше порушників у центральній частині міста, – зазначив Олег Соколовський.

Нагадаємо, що відповідно до правил благоустрою Тернополя у зимовий період підприємці мають чистити тротуари біля своїх закладів для того, щоб мешканці могли без проблем пересуватись містом.

Підприємці зобов’язані в першу чергу очищати від снігу та льоду магістральні вулиці, тротуари, пішохідні переходи, підходи до під’їздів та житлових будинків. До слова, наразі місто прибирають 450 двірників та спеціальна снігоочисна техніка.

Повідомляти про проблеми із розчищенням шляхів та пішохідних ділянок від снігу тернополяни можуть за номером 15-80.

Вам також може сподобатися