У Бучацькій РДА новий очільник

dsc_002920 січня голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна представив новопризначеного очільника Бучацької районної державної адміністрації Віталія Бебиха.

Голова облдержадміністрації окреслив основні завдання, які стоять перед новопризначеним керівником району.

«Ми повинні працювати з тими, хто ставить перед собою конкретні цілі та завдання, не зважаючи на політичну приналежність. Для мене, принципове питання сьогодні – це координація роботи голови райдержадміністрації з правоохоронними органами, поліцією, СБУ, прокуратурою, тощо», — зауважив Степан Барна. А також закликав злагоджено та ефективно працювати на спільний та якісний результат.

Окрім того, очільник області назвав першочергові завдання, які потрібно вирішити на Бучаччині –  це заміна даху та опалення у Бучацькій гімназії імені В.М.Гнатюка ІІ-ІІІ ст., заміна котлів у лікарні та реконструкція будинку культури у с. Трибухівці.

Голова облдержадміністрації Степан Барна подякував за роботу колишньому голові райдержадміністрації Віталію Фреяку.

«Мені приємно, що Віталій Йосифович отримав підтримку депутатів та громади району і був обраний головою районної ради» – зазначив Степан Степанович.

Відтак, очільник області зачитав розпорядження Президента України про призначення Бебиха Віталія Валерійовича головою Бучацької  районної державної адміністрації Тернопільської області та привітав із призначанням на посаду.

Степан Барна вручив новопризначеному голові відповідне розпорядження Президента та таблицю із номерами «гарячих» антикорупційних телефонних ліній, яка повинна бути розміщена на видному місці в райдержадміністрації з метою забезпечення законності та правопорядку на території Бучацького району.

Новопризначений керівник району подякував  за довіру та висловив сподівання на співпрацю районної ради, депутатів всіх рівнів, облдержадміністрації та усіх установ та організацій району з метою активізації поставлених завдань.

Новопризначеного голову районної державної адміністрації також привітав народний депутат України Микола Люшняк та голова районної ради Віталій Фреяк.

«Я радий, що ви отримали двох молодих керівників, на яких дійсно можна покластись» – констактував  Микола Люшняк. .

Віталій Фреяк у своєму виступі відмітив те, що зі сторони районної ради і всього депутатського корпусу гарантує   будь-яку підтримку і побажав звичайно успіхів у цій нелегкій та відповідальній роботі.

Вам також може сподобатися