Тернополяни зібрали майже тонну пластикових кришечок

thumb_154515_news_mАкція “Добро жменями” зі збору пластикових кришечок на протези для бійців АТО триває у Тернополі. У середу, 27 січня активісти відправлять на переробний завод до Львова вже третю партію кришечок.

– Два місяці тому ми відправили на переробку 265 кг кришечок, які зібрали тернополяни, місяць тому – 400 кг. Сьогодні відправляємо ще одну партію, – розповідає координатор акції Вікторія Микитюк. – До речі, вже є результат нашої роботи. Завдяки коштам, отриманим від переробки кришечок, які збирала вся Україна, вдалося придбати сучасний протез для одного з бійців. Ми не будемо зупинятись і продовжуємо збір кришечок далі.

Нагадаємо, акція «Добро жменями» вже декілька місяців триває по всій Україні. Ініціатором цієї акції є благодійний фонд «ОВЕС».

Нагадаємо, метою акції є допомога нашим бійцям, а також зменшення кількості пластику навколо нас і очищення довкілля від забруднення. Волонтери закликають не викидати кришки в сміття, а накопичувати їх і раз в тиждень приносити у пункти збору. Пластик віддадуть на переробку, переробник перерахує кошти, фонд перерахує кошти за протез, боєць отримає сучасний протез.

Джерело: 20 хвилин

Вам також може сподобатися