В одному з розважальних закладів 19-річна тернополянка вкрала сумочку з особистими речами

vor1Якщо просите незнайомих подивитися за вашими речами, не виключайте можливості втратити їх. У цьому пересвідчилася 19-річна жителька села Манаїв Зборівського району, коли залишила невідомій дівчині свою сумочку.

Потерпіла звернулася до Тернопільського відділу поліції із заявою про те, що в одному з розважальних закладів у неї викрали сумочку з особистими речами. Серед краденого були і мобільний телефон, і гроші. Зі слів зборівчанки, вона на якийсь час виходила з громадського закладу, а за власними речами попросила подивитися незнайомку. Коли ж повернулася, ні сумочки, ні дівчини уже не було.

Як з’ясували поліцейські, незнайомкою виявилася 19-річна тернополянка. Дівчина раніше ніколи проблем із законом не мала. Чому спокусилася цього разу на чуже – пояснити не може. Каже, вагалася перед тим, як вхопити чуже, але рука потягнулася. Дорогою додому в смітник викинула мобільний та паспорт потерпілої, згодом позбулася сумочки та гаманця. Собі залишила лише гроші – 400 гривень.

Підозрюваній інкримінують частину першу статті 185 ККУ. Проводиться досудове розслідування. Правоохоронці також перевіряють підозрювану на причетність до скоєння інших протиправних діянь.

Вам також може сподобатися