Через іноземних студентів тернопільські активісти провели “Марш Честі”

14555742449195Громадські активісти пішли у тернопільську поліцію та до ректора “медичного”, аби поговорити про іноземних студентів, які навчаються у нашому місті. 15 лютого провели “Марш Честі” та підняли два питання: чому щодо студентів, які фотографувались з трупом, застосували дисциплінарне покарання та чому досі не покарано арабів, які мали інтим з двома неповнолітніми дівчатами.

“Патріотичні молодіжні організації пройшлись вулицями міста та висловили свою позицію щодо бездіяльності правоохоронців стосовно іноземців, що підозрюються у зґвалтуванні 13-14-річних дівчат”, йдеться в повідомленні організаторів.

Також активісти зустрілися із керівництвом “медичного” університету та висловили вимогу аргументувати дисциплінарні покарання для студентів, які фотографувалися із людським тілом.

“Прийшовши під стіни гуртожитку ТДМУ ім. І. Горбачевського, активісти не вчиняючи жодного насилля, у гучномовці висловили свої думки і звернулися до іноземців із вимогою не просто мати уявлення про наші традиції, але і поважати, не порушувати їх”, повідомили організатори.

— Наша акція має цілком мирний характер, ми нікого не лякаємо і нікому не погрожуємо, але хочемо наголосити, що приїжджаючи до України, іноземці повинні знайомитися з нашими традиціями та поважати їх, інакше, справедливе, законне покарання буде вчинене проти них. “Студентська Свобода” та інші присутні тут організації засвідчують свою готовність до постійного контролю подібних ситуацій, — наголошує заступник голови тернопільського обласного осередку “Студентської Свободи” Тарас Озарків.

Джерело: Доба

Вам також може сподобатися