Безробітних громадян Тернопільщини запрошують на військову службу

Військова служба за контрактом – один із виборів професійного майбутнього та можливість працевлаштуватися. Саме з метою інформування клієнтів служби зайнятості про проходження військової служби за контрактом у Збройних Силах України фахівці Козівського районного центру зайнятості провели 4 відповідних заходи для 53 безробітних. На семінари були запрошені військовий комісар Козівського районного військового комісаріату Володимир Шандра, його заступник – начальник відділення комплектування Козівського РВК Роман Меленчук, начальник управління економіки Козівської РДА Андрій Лішнянський.

Учасники семінарів дізналися про умови та порядок проходження військової служби за контрактом, про військові професії і посади, грошове та матеріальне забезпечення, умови проживання, соціальні гарантії та можливості подальшого навчання. Присутні отримали кваліфіковані відповіді на свої запитання.

У Підволочиському районномуцентрі зайнятості також відбувся семінар з орієнтації на службу у Збройних Силах України за участю заступника військового комісара, начальника відділення комплектування Підволочиського районного військового комісаріату майор Б. Муляр.

Присутнім було продемонстровано відеоролики про контрактну службу. З тими, хто зацікавився пропозицією такої зайнятості, відбулись індтвідуальні співбесіди.

Про порядок відбору громадян України на військову службу до ЗСУ за контактом та умови проходження служби дізналися й безробітні Заліщицького району. Про це їм розповів представник Заліщицького районного військового комісаріату полковник Богдан Вербіцький під час інформаційного семінару, організовонго в райцентрі зайнятості.

001
002

Вам також може сподобатися