У Тернополі з’явилась “вагітна” шахрайка

1430671410_groshi8x6Жінка охайної зовнішності “гастролює” офісами та збирає гроші, бо начебто не має, за що доїхати додому. В редакцію звернулася читачка Надія, яка розповіла, що до них в офіс в суботу, 5 березня, прийшла жінка, віком до 25 років, на вигляд вагітна, і просила грошей.

– Дівчина молода, гарна, гарно одягнена, я звернула увагу, що в неї були дуже красиві сережки, – розповідає 20 хвилин менеджер з продажу метало-пластикових вікон Надія. – Розповіла, що всі кошти, які мала, витратила на УЗД, тож тепер не має, чим добратися додому. Дівчині дали 20 гривень і забули. Офіс знаходиться на ринку “Оріон”.

Яким же було здивування Надії, коли ту ж дівчину вона побачила через чотири дні – в середу, 9 березня, вже в офісі на Острозького. З тією ж історією про УЗД та відсутність грошей.

– Я не знаю, чи правда вона вагтіна, чи там якась подушка. Але я їй одразу ж нагадала, що вона вже гроші у нас брала. Коли вона це почула, то зразу ж побігла геть, – розповідає Надія. – Тому думаю застерегти інших тернополян від шахрайки.

В Нацполіції кажуть, що шахраїв зараз дуже багато. Схеми різні,однак люди “ведуться” навіть на найпростіші – отакі, коли просять на дорогу додому, бо грошей не стало.

– Найкраще, що можна зробити – викликати поліцію за номеро 102 і постаратися затримати шарая до приїзду наряду, – коментує начальник сектору комунікації Нацполіції Тернопільської області Сергій Крета. – Тоді подальших випадків ошуканства можна уникнути.

Джерело: 20 хвилин

Вам також може сподобатися