«Руханку» проводитимуть у трьох тернопільських парках

Тернополяни із задоволенням приходять на «Руханку з чемпіоном» щонеділі о 10.00 у парк ім. Тараса Шевченка на острівок «Чайка». Там, разом із чемпіоном світу з пауерліфтингу Лілею Проць вони займаються на вуличних тренажерах, ранковою гімнастикою та скандинавською ходьбою.

Лілія Проць розповідає, що на тренування сходяться чимало охочих, а крім того багато людей з інших мікрорайонів Тернополя кажуть, що до парку ім. Т.Шевченка їм добиратися далеко, тому, було б добре, якби «руханку» проводили на їхніх масивах. «Тому я вирішила, що масштаби «руханки» треба розширювати. У планах – проводити згодом такі тренування і у парку «Топільче» – біля фонтанів, у цьому парку теж є багато місця для скандинавської ходьби, а біля «Орнави» – вуличні тренажери, тому всі умови підходять. Також можемо організувати «руханку» і в парку «Національного відродження», гімнастикою будемо займатися поблизу співочого поля, є недалеко і вуличні тренажери, а головне – цей парк найбільше підходить для скандинавської ходьби, адже лише в цьому парку є підйоми, а скандинавська ходьба дає найкращі результати, якщо ходити не по рівнині, а саме підніматися на висоту і спускатися вниз» – ділиться чемпіонка.

Лілія Проць зауважує, що в один день проводити «руханку» у трьох місцях не зможе, тому їй допомагатимуть ті, хто уже тривалий час приходить на тренування і зуміє іншим людям порадити і підбирати комплекс вправ, та показати як що треба робити. Коли саме розпочнуть тренування у парках «Топільче» і «Національного відродження», – поки що спортсменка точно не каже, але запевняє, що це недалека перспектива.

12400655_1115177121866750_6866892941707510345_n
1459700623999
DSC_0041

Джерело: tenews.te.ua

Вам також може сподобатися