Очільник Тернопільщини провів нараду з головами районних державних адміністрацій

image2Голова обласної державної адміністрації Степан Барна провів відеонараду з головами районних державних адміністрацій.

Про стан виконання плану заходів щодо передачі повноважень з питань державної реєстрації від місцевих управлінь юстиції до райдержадміністрацій та міських рад обласного значення поінформували директор департаменту економічного розвитку і торгівлі обласної державної адміністрації Галина Воляник та начальник Головного територіального управління юстиції в області Едуард Кольцов.

Про стан виконання протокольних доручень керівництва обласної державної адміністрації доповіла завідувач сектору контролю апарату ОДА Ганна Баран, про стан підготовки до оздоровчого сезону 2016 року – начальник відділу сім`ї і молоді Ігор Чорний.

Про зміцнення обороноздатності держави та забезпечення відбору на військову службу за контрактом поінформував обласний військовий комісар, полковник Володимир Катинський.
Відтак голови районних державних адміністрацій поінформували про стан справ на місцях.
За результатами наради голова державної адміністрації Степан Барна дав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів обласної державної адміністрації та головам районних державних адміністрацій.

Вам також може сподобатися