Найближчими днями на Тернопільщині знизиться температура повітря

33Через вплив холодних атмосферних фронтів найближчими днями температура повітря ще знизиться. Вночі можливі заморозки. Вдень передбачають сильний вітер, проте обійдеться без опадів. Метеорологи запевняють, що такі погодні умови типові для цієї пори.

Упродовж вихідних передбачають відносно ясну погоду, в обідню пору температура повітря підвищуватиметься до сімнадцяти градусів вище нуля. Однак через проходження холодного атмосферного фронту далі температура повітря знову знизиться.

«Найближчими днями на Тернопільщині передбачається мінлива хмарність з проясненнями. Температура повітря становитиме вдень від семи до чотирнадцяти градусів тепла, місцями до сімнадцяти градусів тепла, вночі – від нуля до шести градусів тепла. Можливі заморозки. Атмосферний фронт, який проходить Тернопільщиною, істотних опадів не принесе. Проте він зумовлює холодні повітряні маси. І через це можливі заморозки у ґрунті. Далі передбачається проходження теплого атмосферного фронту. У результаті – температурні показники дещо підвищаться», – розповідають у Тернопільському гідрометеоцентрі.

Метеорологи кажуть, що коливання температурних показників будуть характерні упродовж найближчих п’яти днів.

Джерело: За Збручем

Вам також може сподобатися