У тернопільських під’їздах працюють шахраї

policiaНа днях в під’їзді по вул. Оболоня, 11 ходили підозрілі чоловіки, пропонували продати старі годинники та інші речі. Мешканці будинку навіть вивісили оголошення з проханням не відкривати вхідних дверей незнайомцям.

– Декілька днів тому в двері подзвонили невідомі, сказали, що скуповують старі годинники, – розповідає 20 хвилин мешканка будинку Ольга. – Через вічко дверей побачила двох кремезних чоловіків, можливо був ще хтось. Двері ми, звісно, не відчинили. А пізніше почула від сусідки, що жінку з першого під’їзду вдарили по голові та обікрали. Після цього повісили оголошення.

У поліції кажуть, що інформації про напад на жінку не мають. Але схожі випадки трапляються в різних районах області.   Правоохоронці вкотре застерігають надійно замикати двері, та найголовніше  – не довіряти незнайомцям. Ні в якому разі не відкривати двері чужинцям, які пропонують це під приводом продати чи купити товар, розповідають про страшні родинні пороби. Про підозрілих осіб просять одразу повідомляти на лінію “102”.

Джерело: 20 хвилин

Вам також може сподобатися