У Тернополі для батальйону Нацгвардії облаштують вуличні тренажери

atoНа території військової частини, де дислокується батальйон Національної гвардії у Тернополі, міська рада облаштує вуличні тренажери. Про це розповів очільник міста Сергій Надал. Таким чином бійці зможуть займатисьне лише військовою, а й спортивною підготовкою.

Нагадаємо, що раніше Тернопільська міська рада затвердила комплексну програму реабілітації бійців, згідно з якою учасники АТО, в тому числі й Нацгвардійці, можуть отримати безкоштовні медичну, психологічну, соціальну та юридичну допомоги.

Окрім того у Тернополі прийнята програма підтримки обороноздатності військових формувань Тернопільського гарнізону, відповідно до якої і буде здійснюватись підтримка Нацгвардійців.

– Тернопіль завжди допомагав, допомагає і буде допомагати бійцям на Сході та військовим з Тернополі. У місті діє програма реабілітації учасникам АТО, завдяки якій вони зможуть отримати додаткові медичні консультації та медичну допомогу, юридичну чи психологічну допомогу. Вже зараз до нас звернулось керівництво Нацгвардії, які планують збудувати спортивне містечко для занять спортом і ми звісно ж допоможемо їм це зробити, – розповів Сергій Надал.

Вам також може сподобатися