Тернопільський аеропорт отримав нового керівника

63e0a935a1d69c190832760679f54e47_MВиконувачем обов’язків на посаді директора Тернопільського обласного комунального підприємства «Фірма «Тернопільавіавтотранс» призначено Юрія Малецького.

Розпорядження про це голова обласної ради підписав ще 28 квітня.

Цим ж документом від виконання обов’язків на посаді директора Тернопільського обласного комунального підприємства «Фірма «Тернопільавіавтотранс» увільнено Леоніда Кожевнікова.

Про це йдеться у винесеному на розгляд сесії обласної  ради проекті рішення про затвердження у міжсесійний період розпоряджень голови Тернопільської обласної ради, пункт 4 якого передбачає затвердження розпорядження від 28 квітня  2016 року №77 «Про увільнення Кожевнікова Леоніда Володимировича від виконання обов’язків на посаді директора Тернопільського обласного комунального підприємства «Фірма «Тернопільавіавтотранс» та призначення Малецького Юрія Богдановича  виконуючим обов’язки на посаді директора Тернопільського обласного комунального підприємства «Фірма «Тернопільавіавтотранс».

Також на розгляд сесії винесено проект рішення про призначення Юрія Малецького на посаду директора Тернопільського обласного комунального підприємства «Фірма «Тернопільавіавтотранс».

Раніше, 27 квітня, профільна комісія обласної ради запропонувала увільнити Леоніда Кожевнікова від виконання обов’язків на посаді  директора Тернопільського обласного комунального підприємства «Тернопільавіаавтотранс».
Джерело: Тернополяни

Вам також може сподобатися