Держслужбовці Тернопільської ОДА взяли участь у патріотичному флешмобі

1882c41c-9c5e-4192-b604-67ae080e0064Напередодні  Міжнародного дня вишиванки працівники Тернопільської обласної адміністрації та обласної ради взяли участь у флешмобі.  Кілька сотень держслужбовців у вишиванках за допомогою вишитих рушників виклали сонце біля пам`ятника Степану Бандері.

«Сьогодні ми кидаємо своєрідний виклик Адміністрації Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховній раді України і всім, без винятку, обласним державним адміністраціям, щоб вони підтримали нашу ініціативу, – зазначив ініціатор заходу, голова обласної державної адміністрації Степан Барна. – Сподіваюся, цей флешмоб продемонструє, що Україна єдина. В нас навіть Степан Бандера у вишиванці. В мене борщівська вишиванка, яка має давню історію. Це наше, рідне, найкраще!».

Начальник відділу сім’ї та молоді облдержадміністрації Ігор Чорний розповідає, що одягає вишиванку не лише у й цей день, а дуже часто.

«Вже доброю традицією для нас стало відзначення Дня вишиванки, – зазначив Ігор Чорний. –  У цей день кожен українець одягає вишиванку й виходить у ній на роботу, в університет, школу чи садочок. Ми проводимо патріотичний флешмоб вже другий рік поспіль. Думаю, що такі заходи стануть для нас традиційними і надалі».

Вам також може сподобатися