Сергій Надал оглянув стан проведення робіт у сквері на вулиці Лепкого

5_250516_MG_9247У Тернополі тривають капітальні ремонти доріг, тротуарів, дворів, об’єктів благоустрою та інженерних мереж. Усі роботи під контролем очільника міста Сергія Надала.

Зокрема, міський голова оглянув стан проведення робіт у сквері на вулиці Лепкого. Як зазначають мешканці прилеглих будинків, у даному сквері роботи не проводились вже більше 10 років.

Наразі там облаштовують пішохідну зону, зону для відпочинку, дитячий майданчик та зроблять освітлення. Також у сквері встановлять обмежувачі руху, щоб туди не змогли заїжджати автівки.

–          У сквері на вул. Лепкого ми запланували облаштувати пішохідні ділянки, встановити більше десятка лавочок, великий дитячий майданчик, обладнати зовнішнє освітлення, якого раніше не було. Окрім того, тут будуть нові зелені насадження, – розповідає Сергій Надал. – Ми продовжуємо у кожному спальному районі створювати нові зони громадського відпочинку, як це минулого року робили на бульварі Д. Вишневецького, Куліша, Д.Галицького, а цього року облаштовуємо сквер на вул. Валовій, бульвар Просвіти, Петлюри та інші об’єкти.

Вам також може сподобатися